TANITIM YAZILARI

İlkbaharda Aşk Başkadır

Mevsimler tıpkı hayatlar gibi gelip geçiyor ve her mevsim kendine has güzelliğiyle değişim ve yenilik fırsatları sunuyor yaşamlarımıza. İçinde bulunduğumuz zaman diliminde, yerini ilkbahara bırakmak üzere, kış mevsimi yavaşça çekiyor elini gökyüzünden. Soğuk, fırtına, kar ve yağmur yakın zamanda çok uzak olacak günlerimize. Doğa dönüşecek, filizlenecek ve aynı değişimi hayatlarımızda uyandırma isteği duyuracak zihinlerimizde. Bu fırsatla hayatımızda almaktan korktuğumuz bazı kararları alabilir ve onları uygulayabilir, hep yapmak istediğimiz fakat cesaret edemediğimiz işleri yapabiliriz. Aynı zamanda aklımızdaki aşkı değiştirebilir, yenileyebilir ve ona bu sefer ulaşabiliriz!

Bir ilkbahar resmi gibidir ilkbahar mevsiminde hayatlar. Sonlar ve başlangıçlar bir araya gelip yaşamlarımızı güzelleştirmek için doğa ile el ele verirler. Sokağa daha fazla çıkılır, daha fazla gezilir ve fotoğraf albümlerinde en çok yeri olan ilkbahar fotoğrafları çekilir uzamaya başlayan gündüzlerde. Sahip olan için değeri, sahip olmayan için ise hasreti artar aşkın bu mevsimde. Tüm karamsarlık ve hayal kırıklıkları atılır zihinlerden. Çünkü doğanın değişim gücüne karşı konulamaz. Yeni tanışmalar, flörtler, aşk mesajları ve ulaşılabilirse gerçek aşk! İlkbahar bu beklentileri vaat eder gibi ısıtır havayı. Gün gelir ki şüphemiz kalmaz, gerçek aşkın durağına ulaşabileceğimize dair. Dünler hatıra olur, gelecek pek merak edilmez. Havanın o tatlı kokusuyla sadece bugün vardır.

Bir ilkbahar şarkısı çınlar kulaklarda dostlarla bir sohbette veya yemyeşil çimlere uzanmış gökyüzünü seyrederken. Şarkının umut dolu ezgisine günün huzurunun yanında güzel hayaller eşlik eder. Sevgili de oradadır belki… Hemen yanında, yanı başında sana bakıyordur. Belki bir hoşlantı belki de büyük bir aşkla gözlüyordur seni, eşlik etmen için hayallerine.

2

İlk aşkın tazeliğindedir ilkbahar. Doğaya sunarken bunca rengi ve güzelliği bizden mi esirgeyecek güzel bir aşkı? Hiç sanmam… Ilık bir rüzgar ısıtırken bedenimizi, yalnızlar için etrafa daha dikkatli bakmanın, aşıklar için ise sevginin ve sevgilinin güzelliğini doruklarda yaşama zamanı.

Ruhumuzu soğuk ve yağışlı havanın etkisinden kurtararak, evden çıkmama bahanelerinin üstesinden gelerek, gezmenin, görmenin ve yaşamanın tam zamanı! Aşk, hayat ve daha nice güzellikler bekliyor bizleri sokaklarda. Aşk filmlerini açık havada, sohbetleri çimlerde, güzel aşk sözlerini ise göz göze söyleme vaktidir.

Vakit canlanma ve hissetme vaktidir insanlar… Aşık olun, sevin, sevilin fakat asla vazgeçmeyin. Doğaya ayak uydurun; değişin, dönüşün kendi güzelliğinizi fark edin. Böylelikle ilkbaharın getirisi renkler kadar canlı, yeni açmış çiçekler kadar umutlu, iç ısıtan güneş ışığı gibi aşk dolu olacaksınız!

İlkbahar, yeni bir başlangıç yapmak isteyen sevgililer için de birebir. Geçmişte olup biten kavgalar, kıskançlıklar ve kırgınlıkları toparlayarak arkada bırakmak için ilkbaharın güzelliği size hizmet edecek iken Sevgili Kitabı da sizinle. Sevdiğinize bir kitap hazırlayarak geçmişe dair tüm olumsuzlukları silin, yeniden başlayın!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı