FOTO KİTAP

Foto Kitap Albüm

Kişiye özel hediye denildiği zaman akla foto kitap albümden daha iyi bir fikir gelebileceğini düşünemiyoruz. Peki nedir bu albüm? Normal fotoğraf albümünden ne farkı vardır? Hemen açıklayalım:

Tasarladığımız fotokitaplar sayesinde albümünüzün içine notlar yazabilir, en özel fotoğraflarınızı zarif çerçeveler ile süsleyebilir ve albümünüze şık fonlar ekleyebilirsiniz. Böylelikle anılarınızı, klasik bir fotoğraf albümünden çok daha güzel bir formatta saklama imkanını elde edebilirsiniz.

Dilerseniz size birkaç örnek gösterelim, ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız:

Yaz Tatilim

yaztatilimfotokitapalbüm

Ürün Açıklaması: Gezdiniz tozdunuz, belki aşık oldunuz, şehrin, işin, okulun karmaşasından uzaklaşıp kışın kasvetini dağıttınız… Şimdi ise tatili tekrar hissetmek, dingin yaz karelerine bakıp ferahlamak için Yaz Tatili Foto Kitabı’nı oluşturmanın zamanı…

Evleniyoruz

 evleniyoruzfotokitapalbüm

Ürün Açıklaması: En mutlu gününüzün unutulmaz anları ömür boyu saklanacak bir foto kitap olsun… “EVLENİYORUZ” yeni evli çiftlerin kendi fotoğraf ve yazılarını ekleyerek pratik bir şekilde kendi foto kitaplarını oluşturabileceği örnek bir tasarımdır.

Canım Annem

canımannemfotokitapalbüm

Ürün Açıklaması: “Anneye hediye” dendiğinde aklına mutfak eşyası gelenlerden değilseniz bu foto kitap tam size göre…

“Minik Prensimizin Bir Yılı”

minikprensimizinbiryılı

Ürün Açıklaması:  Minik prenslerimizin her günü önemli ama ilk yıl en özeli diye düşündük ve bebeğinizin 1 yaşına kadar yaşadığı her ayrıntıyı kaydedebileceğiniz bir Bebek Güncesi hazırladık. İlk kucaklaşmadan birinci doğum gününe kadar yaşanan tüm serüven bu kitapta!

Diğer örneklerimiz için sitemizbekleriz…

İster özel bir gün olsun, isterseniz sadece içinizden gelsin… İster kendiniz için , ister hediye olarak yaptırabileceğiniz foto kitap albüm örneklerimiz, ömrünüz boyunca saklayabileceğiniz, en hoş anılarınızla süslü bir simge olarak hayatınızda yerini alacak; bu albümler sayesinde yıllarca sevdiklerinizle fotoğraflarınıza bakıp, eski günlerinizi yad edebileceksiniz.

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı