TANITIM YAZILARI

Düğün Davetiyeleri

düğün davetiyeleri

“Düğün” olgusu, başlı başına heyecan denen duygunun en üst noktaya ulaşmasını sağlayan bir olgu. Dünyanın en karmaşık ama en tatlı duygularıyla cebelleştiğiniz bu günlerde her şey en güzel şekilde gerçekleşsin istediğiniz için; gelinlik, damatlık seçimi, ev bulma derdi, düğün davetiyeleri vesaire derken biraz stres yaşıyor olmanız çok doğal. Şimdi, rahat bir nefes alın, hiçbir şey için gerilmenize gerek yok. Sonuçta yeni bir hayata başlıyorsunuz, ve bu olay hayatınızda başınıza bir kere geliyor. Bu yüzden bizim önerimiz, bu süreçte yaşadığınız stresin bile tadını çıkarmanız yönünde…

Şimdi gelelim işin eğlenceli kısmına. Yani davetiye bölümüne… Sevgili Kitabı ekibi olarak, hayatınızı o özel kişiyle birleştirdiğiniz günün duyurusunu en güzel şekilde yapmanız için kolları sıvadık. Ve ortaya aşağıda gördüğünüz gibi birbirinden hoş düğün davetiyeleri çıktı.

İncelemek için resimlerin üzerine tıklamanız yeterlidir.

allaam çok mutluyuz1

Ürün Açıklaması:  Herhalde bundan daha ilginç davetiye bulamazsınız. Tarzınızı konuşturun ve bu davetiyeyi kaçırmayın. Çünkü biz davetiye modelleri arasından daha tatlısını, daha çılgınını düşünemiyoruz.

aşkbizeyakıştı

Ürün Açıklaması: Damatlık ne renkmiş ? Kardeşi ne giyecekmiş ? Halay başı kim olacakmış? Peki ya davetiye modelleri nasılmış? Korkmayın, davetiye sorusunun cevabı bizde. Sizin için çok tatlı bir davetiye kartı hazırladık. Peki aşk size yakıştı mı? Cevabınız evet ise davetiye modellerimizden bu model sizin için biçilmiş kaftan.

bayvebayanmükemmel

Ürün Açıklaması: Her çift mükemmeldir ve davetiyeleri de mükemmel olmalıdır. Biz bunun için buradayız ve davetiyeler arasından en güzelini seçmeniz için yardımcı olmak istiyoruz. Emin olun bu model sayesinde en tatlı davetiye kartı sizin olacak, düğününüz yıllarca konuşulacak.

 

Bunlar gibi daha bir çok örneğimizi görmek için sizi www.SevgiliKitabi.com‘a bekliyoruz. İsterseniz de buraya tıklayarak kendi davetiyenizi kendiniz tasarlayabilirsiniz.

En kötü gününüz böyle olsun! Mutluluklar dileriz!

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı