TANITIM YAZILARI

Davetiye Yaratmanın En Özel Yolu

Yaz mevsiminin sonuna yaklaşırken bütün bir yazı, kendilerini, bir insanın ulaşabileceği en büyük mutluluklardan birine yani evliliğe hazırlayan çiftler artık mutlu sona yaklaştıklarını hissediyorlardır. Tabii ki bunun verdiği rahatlık hissinin yanında heyecanı da etkili olmaya başlamıştır. Özellikle de hala tamamlanmayı bekleyen eksik gedik işler varsa!
Müstakbel gelin ve damat aşklarının hikâyesini kazımışlardır zihinlerine. Acıyı tatlıyı, mutluluğu ve hüznü birlikte yaşamışlar ve bundan sonra da bir ve beraber olmak adına ant içerler evlenerek. Evlilik kararını almak kolay ya da zor olsun ulaşılmak istenen mutluluk ve ümit edilen şey hep aynıdır: ‘ömür boyu, hayata karşı sadece ikimiz’
1Aşkın kitabını yazmak sadece aşıklara düşer. Bizler ise sevgilikitabi.com olarak aşk kitaplarına aracılık yaptık ve yapmaktayız. Artık bunun yanında aşıkların en mutlu günlerinde yani düğün günlerinde de onların yanında oluyor ve düğün hazırlıklarındaki davetiye sorununu çözüyoruz (:
Davetiye ‘sorunu’ dedim çünkü düğün ve evlilik hazırlıklarının çok ufak bir parçası gibi gözükse de ve sıralama olarak genellikle sonlara bırakılsa da tüm o yorgunlukla zevke ve beğeniye uygun davetiye aramak ve şanslıysanız uzun uğraşlar sonucu beğendiğiniz bir davetiye bulmak oldukça gözde büyüyecektir. İşte tam da bu noktada devreye sevgilikitabi.com giriyor ki davetiye meselesini oturduğunuz yerden halletmenizi sağlayacak kadar kolay seçeneklerle! (:
Daha önce Sevgili Kitabı’nı sevgilinize hediye hazırlamak için kullandınız mı bilmiyorum (kullanmadıysanız şiddetle tavsiyedir); ama kullanan biriyle konuşsanız herhalde sevgilisinin bu hediyeden ne kadar mutlu olduğunu anlattıktan sonra hizmetimizin kalitesinden, kolaylığından ve çabukluğundan bahsedecektir. Bu durum ve benzeri bir sistem online davetiye hazırlamak için de geçerli.
2
Bütün bir günü davetiye aramak ve davetiye örneklerine bakmakla geçirmek yerine sevgilinizle birlikte düğününüz için en güzel davetiyeyi birlikte hazırlamak ve bunu hazırlarken de gerek size fikir vermesi için sunulan hazır davetiye temaları gerekse de canlı yardım merkezimizden yararlanmak sizi hayalinizdeki düğün davetiyesine ulaştıracak. Aynı zamanda içinize zorlukla sinecek olan bir davetiyeden çok daha uygun fiyata!
Peki kendi davetiyenizi kendiniz hazırlarsanız ve biz de sizlere yardımcı olursak davetiye işini kolay halletmek dışında ne sağlarsınız? Öncelikle herkesin hatta siz potansiyel gelin ve damadın bile zevklerinin farklı olduğu noktalar vardır ki çoğu zaman davetiye seçilirken bir tarafın çok daha istekle onayladığı bir model belirlenir. Bu noktada muhtemelen erkekler ucuz bir davetiye peşinde koşarken kadınlar da içlerine sinmesini ön planda tutacaktır. Tüm bunlara bir çözüm olarak davetiyenizi Sevgili Kitabı’nda hazırlarsanız işinizi kolaylaştırmakla kalmayıp davetiyenizin ilginç, sempatik, komik, romantik veya nostaljik olmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda davetiyenizin birinci kalite baskı ile istediğiniz sayıda adresinize teslim olacağını söylememe gerek yok herhalde (:

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı