TANITIM YAZILARI

Yıldönümü Hediyeleri İle Aşkınızı Ölümsüz Kılın

yıldönümü-hediyeleri

Sadece size ve sevdiğiniz insana ait en özel duygulardan bir tanesi olan aşk bünyesınde bulundurduğu her şeyle ölümsüzleştirilmeyi hak etmektedir. Aşkınızın her bir yılı için yıldönümü hediyeleri olarak, o yıl yaşanan tüm özel anları içeren kişiye özel bir kitap hazırlayarak bu anları ölümsüzleştirebilirsiniz.

Tüm bir yıl içerisinde sevdiğiniz insanla birlikte yaşadığınız, unutulmayacak anıları her bir yıl için ayrı ayrı hazırlayabileceğiniz anı kitaplarında bütünleştirebilirsiniz. Sevdiğinize ve sadece size özel bir eser olan bu kişiye özel kitaba, kronolojik olarak aşkınızın fotoğraflarını koyabileceğıniz gibi, aşkınızla birlikte çektirdiğiniz eşsiz fotoğrafları ekleyebilirsiniz.

Ayrıca, fotoğrafların çekildiği anlarda yaşanan anları, birbirinize söylediğiniz özel sözleri fotoğraflara ilave olarak hazırlayacağınız bu kişiye özel kitaba ekleyebilirsiniz. Bu kitabı daha da özel kılabilmek için süreç içerisinde fotoğrafları ve yaşadığınız anlara ilişkin size özel bilgileri ekledikten sonra yıldönümünüz gelmeden, önceden eklediğiniz fotoğraf ve açıklamalara bakmayarak yıl dönümünüz geldiğinde ilk kez birlikte bakabilirsiniz.

Ayrıca, kişiye özel bu kitabı sadece kendiniz değil, aşkınız ile birlikte de hazırlayabilirsiniz. Kural olarak birbirinizin eklediği fotoğraf ve açıklamalara bakmayarak birbiriniz için birlikte hazırladığınız sürprizlerle dolu bir esere sahip olmuş olursunuz.

Koskoca bir yıl birbirinizden habersiz olarak hazırladığınız kişiye özel bu kitaba ilişkinizin yıldönümünde ilk kez birlikte bakarak bu sayede gerçekten sizin için çok özel yeni bir anı da paylaşmış olacaksınız. Bu anı olabildiğince özel kılabilmek ve daha gizemli hale getirebilmek de tabi ki yine sizin elinizde.

Özellikle sevdiğinizin farkında olmadan çektiğiniz fotoğraflara, o ana özgü detayları da yazılı olarak ifade ederek hem de yıldönümü hediyeleri olarak özel bir eser yaratmış, hem de ona tahmin edemeyeceği bir sürpriz hazırlamış olacaksınız.

Her bir yıl için ayrı ayrı özel olarak hazırlayacağınız bu eserlere yıllar sonra yine ilişkinizin bir yıldönümünde toplu olarak baktığınızda adeta bütün o anları yeniden yaşayacak, ilişkinizin her bir yılını ayrı ayrı kendi içinde değerlendirebileceğiniz gibi, birlikte geçirdiğiniz yılları da birbirleriyle kıyaslayabileceğiniz apayrı bir heyecanı da yaşayabilme  imkanına  sahip olmuş olacaksınız.

Aşkınızı canlı tutabilmek için yeni arayışlarda bulunup sizlere heyecan veren yepyeni anılara yelken açarken, ilişkinizin geçmişini de aynı heyecanları yeniden hissederek bir kez daha yaşayabilmenin haklı mutluluğunu da tadabileceksiniz.

Ayrıca, kişiye özel olarak hazırladığınız anılarla yüklü bu kitabı sadece ilişkinizin yıldönümleri ıçin değil, çocuğunuz için de yapabilirsiniz. Bebeğiniz doğduktan sonra onun her bir yılına ilişkin fotoğrafları özellikle her bir fotoğrafın çekildiği ana özel bilgileri de içerecek şekilde bebeğiniz için hazırladığınız bu kitabı günün birinde evlenip yuvanızdan uçacağı zaman özel bir düğün hediyesi olarak ona verebilirsiniz.

Emin olun alacağı diğer düğün hediyeleri içerisinde bu hediyenin onun için gerçekten çok özel bir anlamı ve değeri olacaktır.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı