TANITIM YAZILARI

Aşka Çağrı Davetiyesi

Hayatınızın aşkını yani sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi kimse tahmin edemez. Ancak seven bilir… Ama her aşkın özel ve kendine has niteliği nedeniyle de sadece içten gelen derin bir bağlılık olarak tanımlayabiliriz bir aşkı. Bu sevgi ve bağlılıktır ki günlerimize, hayatımıza ve kendimize anlam kazandırır çoğu zaman. Bizlere ise işin aslında en kolay kısmı yani kıymetini bilmek düşer. Kıymet ve değer bilmeyi, ilişkideki sevgiyi, saygıyı ve derinliği koruyarak sağlayabiliriz. Maddi anlamda ise sevgiliye karşı aşırı korumacı bir tutum aşka fayda değil zarar getirir. Ama maddi olarak ve de aşırıya kaçmadan aşkı korumanın ve kollamanın yolları var elbette. Mesela bunlardan bir tanesi sevgiliye hediye almaktır. (Bu tavsiyemi özel günlerin dışında düşünmelisiniz. Çünkü özel günler insanların zihninde bir hediye zorunluluğu fikri yaratıyor). Mevzu bahis hediye, yaşanan bir aşk hikayesinin figüranıdır adeta. Eğer ki Sevgili Kitabı ile aşkınızın kitabını yazmışsanız hediye nasıl olmalıdır sorusunun cevabını zaten biliyorsunuzdur. O sebeple bunu atlayıp aşk ile geleceği biraz birleştirelim.
1Aşkınız, sizin en değerliniz yani sevgilinizle ilişkiniz muhtemelen anlık, kafanızda böyle bir düşünce yokken birdenbire gerçekleşen olaylar silsilesiyle başlamıştır. Yani bir zarf içinde aşk davetiyesi gelmemiştir. Aşkın ısmarlama bir biçimde gerçekleşmeyeceğini de bilerek yaşanan ilişkinin değeri bilinmeli. Çünkü bu yollar çok çetrefilli.
İlişkinizin inişli çıkışlı dönemlerini atlatabilmiş ve bir şekilde aşkınızı ayakta tutabilmişseniz her ilişkide olduğu gibi sizin ilişkinizde de bir evlilik zamanı gelecektir. Bunun zamanı elbette birçok şeye bağlı fakat bu güzelliği kadın ya da erkek belli etse de etmese de içten içe düşünür zaman, zaman. Eğer ki ilişkinizde evlilik fikrini somut olarak düşünmeye ve paylaşmaya başlamış hatta hazırlık aşamasına geçmişseniz bilirsiniz ki evlilik fikri aşama, aşama gerçekleşir ve taşlar git gide yerine oturur. Karar alındıktan ve harekete geçildikten sonra tüm hazırlıkların tamamlandığı ve işin en keyifli anlarından biri olan davetiye için davetli listesi hazırlama kısmına bir an önce ulaşılmak istenir. Yani işin çoğunun bitip azının kaldığı zamana…
2
Daha önce Sevgili Kitabı’ndan sevgilinize bir hediye hazırlamamışsanız -şu anda evli olsanız bile geç değil- aşkınızın kitabını gönlünüze göre bir an önce yazmalısınız. Fakat artık sadece ilişki aşamasında veya evli çiftler için değil evlilik hazırlığında olan çiftler için de bir hizmetimiz var!
Sevgilikitabi.com’un davetiye bölümünden hazırlanan özel tasarım davetiye modelleriyle düğününüz veya nişanınız için en içinize sinen davetiye modeline sahip olacaksınız. Aynı zamanda bir sürü zahmetten kurtulmanız da cabası.
3
Sevgili Kitabı’ndan hazırlayacağınız davetiye modeliniz birinci kalite baskıyla, istediğiniz sayıda ve adresinize teslim olarak size ulaşır. Davetiyelerinizi tasarlama aşamasında ise size fikir verebilecek hazır davetiye temaları ve canlı yardım desteğimiz de mevcut. Kısacası aşkınızın en mutlu ve unutulmaz anını bir nebze olsun kolaylaştırmak ve gönlünüzden geçtiği gibi olmasını sağlamak için yanınızdayız! (:

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı